Amra Ćehić i Amela Hajdarević na nagradnom putovanju u Istanbulu

6Učenice Medicinske škole Bihać Amra Ćehić i Amela Hajdarević su učestvovale na takmičenju iz islamske vjeronauke - Životopis Muhammeda, a.s. Ostvarile su izuzetno visoke rezultate i time sebi omogućile nagradno putovanje od 7 dana u Istanbul.

Read more: Amra Ćehić i Amela Hajdarević na nagradnom putovanju u Istanbulu

Šeherzad Zulić dobitnik "Japodskog konjanika"

Seherzad zulicUčenik naše škole Šeherzad Zulić dobitnik je gradskog priznanja grada Bihaća "Japodski konjanik" za postignute izuzetne rezultate u oblasti sporta, uspjehe u sportskim takmičenjima u zemlji i inostranstvu,  te promocije i razvoja sporta na području grada Bihaća i Unsko-sanskog kantona.

Read more: Šeherzad Zulić dobitnik "Japodskog konjanika"

III c pobjednik školskog i općinskog takmičenja iz demokratije

9Medicinska škola Bihać tradicionalno bilježi dobre rezultate u projektu "Ja građanin" iz predmeta demokratija i ljudska prava. Prije dvije godine naši učenici su pobijedili i na općinskom i na kantonalnom nivou, ove godine se nadamo da će ponoviti isti ili barem približan rezultat.

Read more: III c pobjednik školskog i općinskog takmičenja iz demokratije

Učenice naše škole kod gradonačelnika

civitas gradonacelnik2Projekat "Građanin" kojeg učenici u sklopu predmeta Demokratija i ljudska prava realizuju izaziva posebno interesovanje učenika, ali i šire društvene zajednice.

Read more: Učenice naše škole kod gradonačelnika

Upsjeh vrijedan pažnje iz njemačkog jezika

takmicenje njemacki 2015Naše vrijedne učenice Amina Prošić i Neira Ibradžić sa svojom mentoricom prof. Selmom Handukić su postigli izuzetno zavidne rezultate na takmičenju iz njemačkog jezika.

Read more: Upsjeh vrijedan pažnje iz njemačkog jezika

Nevzeti Dizdarević prvo mjesto za najbolji literarni rad

Nevzeta DizdarevicIako svake godine udruženje srednjih medicinskih škola F BiH organizuje tradicionalne "medicinijade", tj. susrete medicinskih škola F BiH, ove godine, zbog katastrofalnih poplava koje su zadesile našu zemlju, donijeta je odluka da se susreti ove godine neće održati.

Read more: Nevzeti Dizdarević prvo mjesto za najbolji literarni rad

Aziz Bužimkić najbolji biciklista u 2014

Aziz BuzimkicU proteklu subotu u Kulturnom centu „Banski dvori“ u Banja Luci, Biciklistički savez Bosne i Hercegovine održao je redovnu godišnju skupštinu Saveza.

Read more: Aziz Bužimkić najbolji biciklista u 2014

Aziz Bužimkić ponovo prvak

aziz buzimkicProteklog vikenda na reklaciji Bužim-Cazin-Bihać- Kulen Vakuf održano je drumsko prvenstvo BiH za 2014. Relaciju Bužim- Bihać u dužini od 42 km

Read more: Aziz Bužimkić ponovo prvak